Fys

Vi har PT-grupper för våra danselever. Grundtanken med upplägget är att bygga starka och hållbara kroppar hos våra dansare, genom specialanpassad träning med styrka, balans, rörlighet/smidighet och spänst.

För mer information kontakta oss!

Fysträning med PT gynnar våra danselever då vi jobbar mycket med att utveckla deras träning och kunskap om träning. Vi jobbar mycket med att förbättra rörlighet, spänst och styrka. Med denna typ av träning kommer danseleverna kunna utveckla allt inom deras dans. Det jag också vill skapa är en god kroppskontroll som skapar mindre risk för skador och slitningar i muskler och leder. PT-pass är gjorda för att hela tiden säkra sig om en bra kvalité.

Kortfattat beskrivet gör din danstränare skalet (vilket består av teknik- och grenspecifikträning), medan din PT gör kärnan. Är kärnan stark och uthållig med en bra kondition kommer skalet att glänsa starkast och hoppa högst. Du tillsammans med din PT lägger upp träningen för att nå dina fysiska mål och förbättra eventuella svagheter, i kombination med att minimera och förebygga skador.

Hör av dig!

Jag godkänner att ni hanterar mina uppgifter (Genom att kontakta oss genom detta formulär samtycker du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med GDPR (Allmänna dataskyddsförordningen).

Läs vår dataskyddspolicy och samtycke om personuppgifter.

Fiskaregatan 7, 392 32 Kalmar

0480-15066