Terminsavgifterna går att delbetala.

Balett

Det är grunden i dans. I balett får du lära dig mycket teknik och att få kontroll över dina rörelser, vilket är en fördel i alla olika dansformer.

Showdance

Dans och show till härlig musik. Denna dansform visar mycket attityd och personlighet. Tänk dig att du står på scenen!

MiniDance

MiniDance är vårt koncept för barn i åldern 2-5 år. I fokus står rörelseglädje och dans i en härlig mix till anpassad musik för våra minsta elever.

DansMix

I Dansmix får du chansen att dansa för dansens skull. Här får du dansa olika stilar i en härlig mix. En bra start för dig som inte vet ännu vilken stil du vill dansa och en perfekt klass för dig som vill dansa allt möjligt!

Hip Hop

Släpp loss och gunga med till härliga rytmer. De ursprungliga stilarna är Breaking, Locking och Popping. Denna dansform dansas ofta bakom artister.

Disco

En snabb och explosiv dansform med kombinationer och tekniska svårigheter till poppig musik i högt tempo.

Jazzdans

Jazzdans är en av de vanligaste dansstilarna i musikaler och shower, har rötter i den afrikanska dansen och den klassiska baletten. Här blandas de fartfyllda rytmiska rörelserna med det lugna mjuka från baletten. 

Feminin Mix

Feminin Mix är en blandning av olika stilar, främst med fokus på mycket show. Koreografierna inspireras av det kaxigt feminina kroppsspråket. Här får du göra flera kortare koreografier till olika låtar, för att testa olika typer av danser till olika musik. 

Modern/Nutida dans

Denna dansstil uppstod från att man ville ta sig ur Balettens tydliga rörelsemönster. En kreativ dansstil där vi jobbar mycket med uttryck tillsammans med musiken. Vi jobbar mellan olika nivåer, från golvövningar till hopp. Här utvecklas både det kreativa men även elevens egna uttryck och rörelsemönster.

Hör av dig!

Jag godkänner att ni hanterar mina uppgifter (Genom att kontakta oss genom detta formulär samtycker du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med GDPR (Allmänna dataskyddsförordningen).

Läs vår dataskyddspolicy och samtycke om personuppgifter.

Fiskaregatan 7, 392 32 Kalmar

0480-15066