Grundkurser
Tävlingskurser

Terminsavgifterna går att delbetala.

Balett

Det är grunden i dans. I balett får du lära dig mycket teknik och att få kontroll över dina rörelser, vilket är en fördel i alla olika dansformer.

Showdance

Dans och show till härlig musik. Denna dansform visar mycket attityd och personlighet. Showdance ser du ofta på Brodwayscenerna.

MiniDance

MiniDance är vårt koncept för barn i åldern 2-5 år. I fokus står rörelseglädje och dans i en härlig mix till anpassad musik för våra minsta elever.

Lyrical Dance

I Lyrical Dance dansar du till texten i musiken. Vi tränar på att förmedla en känsla i dansen som exempelvis kärlek, sorg, ilska eller lycka. Denna dansstil är inspirerad av bland annat showdance och modern jazz, med mer fokus på koreografi och mindre teknik.

Hip Hop

Släpp loss och gunga med till härliga rytmer. De ursprungliga stilarna är Breaking, Locking och Popping. Denna dansform dansas ofta bakom artister.

Disco

En snabb och explosiv dansform med kombinationer och tekniska svårigheter till poppig musik i högt tempo.

Tävlingsdans

Man kan tävla i Disco och Hiphop på regions-, riks- eller elitnivå. Klasserna är åldersindelade samt indelade i nivåerna Brons, Silver, Guld, Star, Superstar och Champion. 

Hör av dig!

Jag godkänner att ni hanterar mina uppgifter (Genom att kontakta oss genom detta formulär samtycker du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med GDPR (Allmänna dataskyddsförordningen).

Läs vår dataskyddspolicy och samtycke om personuppgifter.

Fiskaregatan 7, 392 32 Kalmar

0480-15066