Dans, glädje & gemenskap

Oss finner du i Wellness Studios lokaler på Koppartorget i centrala Kalmar. Vi har sedan 2005 bedrivit barnverksamhet med dansen som bas. 2013 valde vi att vidga vår verksamhet genom att gå med i SDO, Sveriges Dansorganisation och påbörja arbetet med tävlingsverksamhet.

Hos oss kan du nu tävla i Disco och HipHop samt dansa Balett, Jazz, Show och Engelsk Freestyle. Vi erbjuder även MiniDance, danskurser för barn mellan 2-5 år. För de elever som önskar extra fysträning erbjuder vi träningsupplägg i Grupp med Personlig Tränare.

Vår bredd är barndansverksamhet från 2 års ålder upp till Tävlingsdansare på högre nivå.

Vi är ett ständigt växande team med stor bred kompetens inom dans och träning. Dansskolans samarbeten sträcker sig från en av Sveriges ledande dansskolor i Åmål, Danscenter Sofia Westlund till några av Sveriges ledande koreografer samt Personliga Tränare och Massörer.

För mer information, rekommendation och bokning till våra kurser når du oss på 0480-150 66 eller via info@wellnessdansstudio.se!

Våra danslärare

Matilda Jakobsson

Danslärare

Ebba Mattson

Danslärare

Clara Larsson

Danslärare

Ottilia Strand

Danslärare

Lova Jennemyr

Danslärare

Hanna Sjögren

Dansskoleansvarig

Linda Johansson

Dansskoleansvarig

Affärsidé

Vår ambition är att sprida dansglädje, genom härlig gemenskap i en välkomnande atmosfär.

Mål

100% nöjda danselever och föräldrar.

Värdeord

Dans, glädje och gemenskap

Hör av dig!

Jag godkänner att ni hanterar mina uppgifter (Genom att kontakta oss genom detta formulär samtycker du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med GDPR (Allmänna dataskyddsförordningen).

Läs vår dataskyddspolicy och samtycke om personuppgifter.

Fiskaregatan 7, 392 32 Kalmar

0480-15066